Concept

Na vijf geslaagde edities in 2006, 2009, 2012, 2015 en 2018, gaat in Knokke-Heist tijdens het Hemelvaart- en Pinksterweekend 2022 van 26 t/m 29 mei en van 4 t/m 6 juni 2022 de 6de editie door van het kunstevenement Tentuinstelling.

Tentuinstelling is een fiets- en/of wandelparcours van zo'n 15 km tussen 18 privé-tuinen/locaties waarin een 400-tal beelden staan opgesteld van 52 kunstenaars.

Bezoekers kunnen er in een unieke omgeving kennis maken met hedendaagse kunstwerken. Zowel figuratieve als abstracte werken komen aan bod in heel diverse materialen:  brons, hout en papier, porselein en keramiek, polyester, glas, natuursteen, cortenstaal….

De kunstwerken staan te koop. De kunstenaars staan een aandeel van de verkoopprijs af aan de organisatie. Dit bedrag gaat integraal naar sociale en culturele doelen voorgesteld door de deelnemende verenigingen. (zie rubriek Sociale doelen)

Bezoekers betalen 12 €/p voor een toegangsbadge en fietsrouteplan die de hele periode geldig is.

vzw Tentuinstelling werkt samen met Fifty-One Knokke-Heist, Kiwanis Knokke-Zoute, Lions Club Knokke-Zoute,  Marnixring De Blinckaert, Rotary Club Knokke-Oostkust, Soroptimist International Club Knokke-Oostkust,  Zonta Damme en de Stichting Jenny & Luc Peire en krijgt steun van de gemeente Knokke-Heist.
Contact

Privacy
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x